Opplev mer i Meråker og Storlien

Bilde 29.01.2021, 17 03 28

Meråker og Storlien ligger på hver sin side av grensen, i Nord-Trøndelag fylke og Jämtlands län. Destinasjonen ligger fem mil fra flyplassen på Værnes. Her tilbyr vi opplevelser det er verdt å ta turen for!

Gjennom felles prosjekter er målsettingen å skape enda større utvalg for våre gjester. I dag har vi blant annet högfjällshotell, fjellgårder og flotte hytter til utleie, flere kurs-og konferansesteder, gode spiseplasser og lokale gårdsmatprodusenter, mikrobryggeri, nattklubb og pub, to alpinanlegg og en stor klatrepark. Det finnes også nasjonale idrettsanlegg og en natur som legger til rette for alt av friluftsliv, jakt og fiske. Vi har også lakseelv. I tillegg er vi kjent for de mange flotte fjelltoppene, milevis med preparerte skiløyper, godt merkede turstier og flere hundre tjern med spretten fjellfisk.