STORLIRENNET 2021 ER AVLYST

STORLIRENNET 2021 JUNIOR OG STORLIRENNET 2021 QR ER AVLYST 

Etter klar anbefaling fra smittevernlegen i Værnesregionen, avlyses årets arrangement. 

Vi hadde en foreløpig godkjenning på vår smittevernplan og vi gledet oss stort til å lage skirenn for trønderske juniorløpere og QR-renn for mosjonister. Helt til i dag trodde vi at vi kunne gjennomføre, men den siste smitteoppblomstringen nasjonalt har endret situasjonen. 

 

Dato for Storlirennet 2022 er lørdag 19. mars. 

 

Hilsen IL Varden Meråker 

 

 

Storlirennet 2021 QR

Lørdag 20. mars og søndag 21. mars. 
Storlirennet 2021 QR er et tilbud for alle som har lyst til å gå årets annerledes, men fine utgave av Storlirennet. Start lørdag mellom kl. 13:00 og kl. 17:00 og søndag mellom kl. 09:00 og kl. 16:00. 

30 km friteknikk med start og mål i Grova Skisenter. Løypa er preparert for klassisk og skøyting. 
Deltakerne starter når de vil innenfor angitte tidsrom lørdag 20.3. og søndag 21.3. 

Påmelding skjer via VIPPS ved start og koster kr 200 for voksen og kr 100 for barn (født 2005 og senere). VIPPS-nummer: 123553 (Storlirennet). 

Parkering ved start/ mål i Grova Skisenter. Parkeringsavgift betales med kort i bommen i innkjøringen. Se parkeringskart her. 

Før start laster man ned appen soloO og registrerer personalia. Ved start, på tre steder i løypa og ved mål skannes en QR-kode. Når denne koden skannes, blir start/ passeringer/ målgang registrert. Les mer om hvordan QR-koderennet fungerer her. 

Arrangøren er tilstede på stadion i Grova hele lørdag og søndag for hjelp/ veiledning. 

Det er ikke startnummer i Storlirennet 2021 QR og klasseinndelingen er BARN (født 2005 og senere), KVINNER og MENN. 

Oppvarmingsklær plasseres på anvist plass midt mellom start og mål. Deltakerne bør ta med ryggsekk/ bag og merke denne slik at det er lett å finne den uten å måtte berøre andre løperes bagasje. Se arenakart her og under. 

Det blir grunnet smittevern ingen drikke- og matstasjoner i løypa og heller ikke utdelt drikke etter målgang. Deltakerne tar med seg eget drikkebelte/ -sekk. NB! Drikkeflasker, gel-emballasje etc. skal ikke kastes i løypa. Les smittevernplanen. 

Minst 1/4 av alle deltakere i Storlirennet QR får uttrekkspremie. I tillegg trekkes det ut flotte skipakker som kan vinnes av alle. Utrekkspremier hentes utenfor skihytta etter målgang. Vinnere av skipakker blir kontaktet etter at hele rennet er avviklet. 

STORLIRENNET - 7530 MERÅKER - post@storlirennet.no
×