STORLIRENNET 2021

Oppdatering Storlirennet 2021 (status 24. februar):

Det blir Storlirenn i år - bare litt annerledes..
Grunnet Covid19 må vi endre opplegget, men vi skal gjøre alt vi kan for å lage et godt tilbud til alle som vil delta. Smittesituasjonen, nasjonale og lokale retningslinjer er avgjørende for hvordan arrangementet blir. Siste versjon av Norges Skiforbunds koronaveileder åpner for at utøvere under 20 år kan delta i skirenn i sin egen skikrets/ idrettskrets. 

Per i dag er dette planen:

Lørdag 20. mars:
Konkurranseklasse for juniorer (17-20 år) fra Nord- og Sør-Trøndelag skikrets. Her er det plass til 200 personer (utøvere og støtteapparat). Antall påmeldte avgjør om det blir en eller to fellesstarter. 
Påmelding til juniorklassene her (klikk på lenken). 


Lørdag 20. mars og søndag 21. mars:
"Storlirennet 2021 QR" for alle. Løypa er åpen lørdag ettermiddag (tidspunkt kommer) og fra kl. 09 til kl. 17 søndag og man starter når man vil. På start, ved fire punkter i løypa og i mål skannes QR-koder. Påmelding skjer ved start via vipps og koster kr 200 for voksne og kr 100 for barn. Arrangør er tilstede ved start og mål for hjelp og veiledning. Alle som deltar er med i trekningen av flotte premier. Påmelding til QR-rennet skjer ved start. 

Storlirennet 2021 har start og mål i Grova Skisenter i Meråker slik at vi ikke er avhengige av grensekryssing. Vi har laget en ny løype i fjellet på norsk side. Den er 30 km lang og går i lett, fint fjellterreng. Se løypekart under.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i planene. Informasjon legges ut her fortløpende. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Elisabeth Aavik

Leder IL Varden Meråker langrenn

E-post: eliaav@trondelagfylke.no

STORLIRENNET - 7530 MERÅKER - post@storlirennet.no
×