Storlirennet søndag 17. mars 2019

Storlirennet søndag 17. mars 2019

36 km friteknikk fra Storlien til Meråker.
Turrennet som passer for alle. Velkommen!

ONLINE REGISTRATION

 

 

Spreng grenser over fjellet

Bli med på et renn som passer like godt for barn og familie, som mosjonister og eliteutøvere.

Det er vakkert over landegrensen. Storlirennet slynger seg i 36 kilometer med fjellandskap fra Storlien Högfjällshotell til Grova skisenter i Meråker. Her opplever du noe av det beste fjellheimen i Trøndelag kan by på. Du passerer svenskegrensen ved Skurdalsporten der pilegrimer har risset inn kors i berget, og du går i et område med rikt fugle- og dyreliv. 

Denne reisen over fjellet er en opplevelse enten det er strålende solskinn eller vind og snøføyk. For de som bruker lengst tid, er dette en fantastisk fjelltur som krever at du kler deg etter været.

Her kan du melde deg på

For alle

Hvert år velger mange av våre beste eliteutøvere å stille til start her, det samme gjør mange barnefamilier. Løpet er utfordrende og morsomt, og inneholder mange interne konkurranser. Kolleger med veddemål, familiemedlemmer som går mot hverandre eller spreke damer som ypper seg mot gutta. Duellene er like mange, og like spennende ikke hver gang. Mestringsfølelsen er stor både blant de aller beste og barna som mestrer den lange distansen. Storlirennet vektlegger solide mat- og drikkestasjoner, der du også kan ta deg tid til å stoppe opp og ta en god pause før du fortsetter turen. Du trenger heller ikke å la deg skremme av stigningen i starten, for tar du det i ditt tempo, så er ikke den første biten så skremmende som den kan se ut til.

 

 

STORLIRENNET - 7530 MERÅKER - post@storlirennet.no
×